Muziek voor receptie- brunch - lunch en diner

RECEPTIE MET BUBBELS... EEN UNIEKE MUZIKALE VERWELKOMING

One man band Jean verwelkomt uw genodigden tijdens uw receptie op een originele muzikale manier. Bij het arriveren worden uw gasten getrakteerd op stijlvolle en gezellige muziek, live gespeeld en gezongen! Dikwijls evolueert een receptie, vooral na enkele glaasjes bubbels, naar een wat lossere sfeer. One man band Jean weet hier direct op in te spelen en zo gebeurd het regelmatig dat sommige gasten zich tijdens uw receptie al aan een dansje wagen.

AAN TAFEL MET DE MOOISTE SFEERMUZIEK

Terwijl u geniet van uw diner brengt One man band Jean u live smakelijke sfeer- en achtergrondmuziek. Het geluidsniveau wordt nooit te overheersend en blijft aangenaam. U kan genieten van easy listening music, jazzy songs, bekende evergreens, romantische ballades, enz... Dit alles overgoten met een vleugje humor valt gegarandeerd goed in de smaak en tafelen met uw gasten wordt een unieke belevenis met een aangename, stijlvolle en plezierige sfeer.

 

VAN SFEERMUZIEK TOT EEN SPETTEREND DANSFEEST

Indien u kiest voor een volledig avondvullend programma zorgt One man band Jean voor een vlotte overgang van het diner naar een spetterend avondfeest vol ambiance. Het avondfeest kan zowel met livemuziek als met de discobar, zoals u zelf wenst. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

SFEERVOL, STIJLVOL MET EEN VLEUGJE HUMOR...

DE PERFECTE FORMULE VOOR UW RECEPTIE!

Een receptie met livemuziek op een aangenaam volume creëert een feestelijke sfeer en ambiance.

Uw gasten worden verwelkomt met aangename sfeermuziek en tijdloze hits. 

SFEERMUZIEK VOOR DINERS, RECEPTIES, BRUNCH EN DINER-DANSANT

One man band Jean zorgt voor sfeervolle en aangename live achtergrondmuziek tijdens uw receptie, diner of brunch. De sfeermuziek wordt nooit overheersend maar creëert een aangename en ontspannen sfeer die uw publiek zal waarderen.

Bij een brunch en diner-dansant is er afwisselend achtergrondmuziek en stijlvolle dansmuziek zodat u de mogelijkheid heeft om tussen de gangen door te dansen. 

 

livemuziek sfeer muziek   achtergrond muziek   receptie muziek   muziek brunch

 Bij One man band Jean is ook livemuziek tijdens uw receptie inbegrepen in de prijs!